Предложи продукт

Търси в повече от 2364 записа!

Следвай ни в Twitter! :)

Коментари

Оценка:
1
#7
Felista Beauty
Varna
Рейтинг: 0.0

Няма как да не отговоря на предния коментар от Веселина Добрева!:)
Никой не плаща за мнения, хората ги дават сами, доброволно- също като Вас. Това е хубавото!
Относно липсата на разнообразие на процедури- хм, в салона се предлагат над 20 вида процедури за тяло (сред които,освен масажи и терапии, се предлагат и диагностика на тяло, радиочестотна отслабваща програма, автоматичен лимфен дренаж), над 40 процедури за лице(сред които- козметични, химичен пилинг, йонофореза, ултразвук, Д'арсонвал, радиочестотен лифтинг), отделно- маникюр, педикюр, ноктопластика, шилак, парафинова терапия, лечебна заздравителна терапия за нокти, избелваща терапия за нокти, кератинова терапия за нокти, различни методи за декоративно лакиране; фризьорски услуги, сред които и терапии за коса, удължаване и сгъстяване на коса; сауна, йонна детоксикация, консултации с дерматолог, квантова диагностика, кинезиотейпинг. Вероятно влагате друг смисъл в думата "разнообразие"?
С това,че цените на апаратните ни процедури са като навсякъде, можем само да зарадваме клиентите си, тъй като нашите апарати са от много висок клас и качество, с което не навсякъде могат да се похвалят. В този смисъл, се радваме,че можем да предложим по-високо качество, на пазарна цена!
Остана персоналът- разбира се, целият ни екип се състои от професионалисти, които са отлично обучени. Тъй като ние добре знаем, че работим в сферата на услугите, където върху обслужването винаги се гледа субективно, и вероятността клиентът да остане разочарован съществува, се стараем непрекъснато да работим върху подобряване на качеството си на обслужване и приемаме с радост всяка критика-така ние се развиваме и ставаме по-добри в работата си! Задължително ще обърнем внимание на Вашата критика относно разгримирането и Ви благодарим за нея!
Поздрави!

преди повече от 5 години
Оценка:
2
#6
Veselina Dobreva
Varna
Рейтинг: 0.0

Някой май си е платил за горните мнения... Няма никакво разнообразие на процедури - цените наистина са сносни и е удобно за паркиране. Ама истината спира само до тук. Освен това цените на апаратните им процедури са като навсякъде. Персоналът не е наясно какво точно се иска от него и не бих казала, че са големи професионалисти. Дори не ме разгримираха добре.

преди повече от 5 години
Оценка:
5
#5
Владимир Валентинов
Варна
Рейтинг: 0.0

Прекрасно място, близо до центъра и в същото време в тиха и спокойна уличка. Винаги има място за паркиране :) Персонала е супер, апаратурата е последна дума на техниката, а козметиката е уникална.

преди повече от 7 години
Оценка:
1
#4
Irina Jordanowa
Varna
Рейтинг: 1.0

Салонът е уникален. Много приятно местенце за релакс. Има голямо разнообразие от процедури и то на сносни цени. Козметиката с която работят е уникална по-добра не съм използвала. Заслужава си да отделите няколко часа за себе си именно в този салон.

преди повече от 7 години
Оценка:
5
#3
Vito Korleone
Varna
Рейтинг: 13.0

Силно съм впечатлен от салона, определено си заслужава да се посети.

преди повече от 7 години
Оценка:
5
#2
Alice Wonderland
Варна
Рейтинг: 5.0

Много приятно място за релакс! Удобно за паркиране, тихо и спокойно! Персоналът е много мил и работи чудесно, освен това има голям избор на услуги.

преди повече от 7 години
Оценка:
5
#1
Yasen Yordanov
Varna
Рейтинг: 22.0

Едно прекрасно място за релаксация и глезене :)

преди повече от 7 години