Предложи продукт

Търси в повече от 2364 записа!

Следвай ни в Twitter! :)

Коментари

Оценка:
3
#2
Chuck Norris
Варна
Рейтинг: 23.5

(Кухнята е номер едно, порциите са огромни, а цените ниски. Единственият недостатък (ако може да се нарече така) е, че е извън града и доставките са само за района. През зимата е малко мъничко, но пък за това през лятото си има градина с басейн и е шест плюс!

Препоръчвам силно.)

А това е актуалното положение:

Та дойде време и за разочарованието - муха в супата (в нашия случай пицата). Нямам какво повече да добавя, не ходим вече там.

преди около 5 години
Оценка:
1
#1
Desi Staneva
Varna
Рейтинг: 1.0

Менюто е интересно,но не успяхме да опитаме,защото персоналът е отвратителен и необучен.След като установихме че нямаме резервация,все пак ни казаха,че има свободна маса и можем да се настаним.След около 10 минути дойде някаква тъпа сервитьорка и с отвратителен тон ни каза,че трябва да ни премести на друга маса,защото дамата която имала резервация не си харесвала масата и ще я настаняват на нашета.Преди да успея да асимилирам какво ми казва,менюто ми бе взето от ръцете и хората бяха поканени да седнат.Рядко оставам без думи,но в случея онемях.За мен беше без значение къде ще седя,исках само да хапна,но при това отношение едва ли има човек който ще остане.Аз също имам частен бизнес и като знам само как" треперя" над клиентите си.....Та така,няма да го посетя отново,няма да го препоръчам,но ще разказвам

преди около 5 години