Предложи продукт

Търси в повече от 2364 записа!

Следвай ни в Twitter! :)

Куба Бар - Южен плаж Варна

Varna / Варна

Рейтинг: 4.0

Рейтинг

Гласували: 2

Подробно...

Адрес: Варна, Южен плаж

Контакти: +359876333994

Работно време: 08:00 - 04:00

Уеб: N/A

Тагове: бар, клуб, dj, плаж

Коментари

Оценка:
4
#2
Chuck Norris
Варна
Рейтинг: 23.5

За заведение от тип туристическо/капан е на добро ниво. Но ако погледнем на заведението от нетуристическа гледна точка, се набиват на очи следните неща (поне за мен):

1. Лепкави барове
2. Посредтсвена музика
3. Туристическо отношение на персонала, например - поръчваш си нещо на бара, където си седнал, и те карат да си плащаш всеки път, когато си поръчаш още едно
4. Най-гадните тоалетни, които съм виждал поне от зората на демокрацията насам

Абстрахирайки се от всичко това, атмосферата е доста добра за такъв тип бар и цените са нормални.

преди около 6 години
Оценка:
4
#1
Джеки Чан
Варна
Рейтинг: 29.5

Супер е за плажен бар, на много удобно място. Събира се доста народ, не само петък/събота но и през седмицата. Приятно е и за по 1-2 след работа.

Повечето вечери (с някои изключения) музиката е добра и общо взето атмосферата става ала "party place". Цените са също общо-взето нормални. Само да питам защо асортимента на алкохола е толкова беден? Предполагам с някаква цел но не може в такъв бар на такова място да предлагат само по 1-2 вида от всеки тип алкохол. 1 вид водка. 1-2 вида уиски и това е. Какъв бар е това, че те в магазина имат по-голям асортимент.

Като съм започнал с критиката, да питам кое нормално заведение в 21 век подържа такива тоалетни???
http://i48.tinypic.com/f3ch2r.jpg
http://i46.tinypic.com/t50eo3.jpg

Говорим за заведение в което ходят много прилично облечени и въобще изглеждащи хора, и изведнъж същите тези хора са принудени да ходят в тоалетна граничеща с кочина. Ама НАИСТИНА КОЧИНА! Всичко е във вода и кал, мъже и жени на едно, четири кабинки с абсолютно никаква самостоятелност (добре че поне вратички има). Вътре няма тоалетна чиния, мръсни хартии навсякъде, отново кал!!! После се върни при коктейла ти с черешка и чадърче на плажа. Пълна идилия.

Изписах доста по тази тема, но това е единствено и само защото бях втрещен от състоянието на санитарните помещения. Мили собственици на заведения, като искате да вземете паричките на клиентите ви на бара, поне им осигурете санитарния минимум в тоалетната. Иначе просто ставате смешни.

Не забравяйте, че все пак голяма част от клиентелата ви е от Варна.

преди около 6 години