Предложи продукт

Търси в повече от 2364 записа!

Следвай ни в Twitter! :)

Коментари

Оценка:
5
#1
Slavcho Gigov
Рейтинг: 8.5

Клиент съм на Първа инвестиционна банка от няколко години и съм изключително доволен от услугите им.

Обслужването в банковите клонове, както и по телефона е на страхотно ниво. Ако обслужването на клиенти на половината компании в България бе на такова равнище, щяхме да сме по-добре и от Дубай. Това разбира се не е така, но е хубаво да се види че има компании които държат изключително много на клиента и не правят компромиси с него дори и в условията на криза.

Заслужава да се отбележи и факта че FiBank явно имат много добри маркетинг/реклама специалисти защото цялостната визия на банката е изключително модерна и си личи че всичко се прави с вкус а не просто ей така. Сърдечно приветствам корпоративния имидж който са изградили. Всичко изглежда много 21 век, много привлекателно и семпло. Браво!

На последно (но не и по важност) място е удобният уебсайт. Изчистен и удобен за достъп до информация, както и за проверяване на баланс/сметки и тн.

Сега и за таксите. Не са най-ниските определено, но не са и безбожно високи. Мисля че абсолютно оправдават качеството на услугите които получавам като клиент.

За мен това е подходящата банка и без да споменавам имена от конкуренцията ще кажа че не за момента повечето други банкови институции в България имат още какво да наваксат. Дано един ден всички те бъдат на такова ниво.

преди почти 7 години