Предложи продукт

Търси в повече от 2364 записа!

Следвай ни в Twitter! :)

Кисело мляко Боженци

млечни продукти

Рейтинг: 3.75

Рейтинг

Гласували: 4

Подробно...

Производител: "ЕЛВИ" ООД

Адрес: с. Велковци, Oбщина Габрово

Телефон: +359897300474

E-mail: elvimilk@abv.bg

Тагове: млечни продукти, кисело мляко

Коментари

Оценка:
1
#4
Щилиян Русев
Нова Загора
Рейтинг: 1.0

Отличен вкус и много добро качество на продукцията. Моята фамилия консумира на седмица по около 20 бр. кофички до 2 % масленост. То е любимото мляко и на малката ми внучка. За цената мисля, че с увеличаване на производствотените мощности на фирмата, последната може малко да се коригира.

преди около 5 години
Оценка:
5
#3
Slavcho Gigov
Рейтинг: 8.5

Истинско кисело мляко! Наистина съм приятно изненадан от качеството на такъв български млечен продукт. Надявам се да задържат това ниво и за напред и да не следват стъпките на други производители които с времето влошават качеството.

Внимавайте, защото в момента друга фирма се опитва да присвои марката като произвежда и разпространява кисело мляко в абсолютно същата опаковка.

Истинската фирма е "Елви" ООД а неправомерния разпространител е "Герма 95" ЕООД.

Гледайте внимателно на опаковката отгоре на капачето трябва да пише - Произведено от "Елви" ООД. - това е оргиналния продукт, другото е имитация.

Ето и малко повече информация по въпроса:

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/11/11/1202129_kloningite_atakuvat/

преди почти 7 години
Оценка:
4
#2
Светла Апостолова
София
Рейтинг: 2.0

Уважаеми производители на кисело мляко "Боженци", задавам тревожния въпрос: КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ВАШАТА ПРОДУКЦИЯ? Обиколих магазините в София, от 10 дена никъде не се мярка и кофичка. Моля ви, намерете начин да съобщите чрез медиите, какво става с вас. Защо най-доброто кисело мляко внезапно потъна някъде? Каква е причината? Ще я има ли тази вкуснотия или и вас успяха да затрият? Ще бъде катастрофа за мнозина, които лягат и стават с вашето кисело мляко.Включително и аз. Чакам с нетърпение да се появите отново!!!!!!
Светла Апостолова,
София

преди около 7 години
Оценка:
5
#1
Джеки Чан
Варна
Рейтинг: 29.5

За мен това е най-доброто кисело мляко в България. Мога да оползотворявам по 2-3 такива кофички на ден, а да не говорим с бисквитите на Престиж как върви ;))

Едиствено разпространението за момента не е много добро, но се надявам скоро време да го има в повечето магазини и вериги супермаркети.

Не си купувайте боклуци, яжте истинско кисело мляко!

преди повече от 7 години